Aktie- og Mix fonde

Ordentlige og
solide virksomheder

Hvad forstår vi ved ordentlighed

Du får du investering i ordentlige og solide virksomheder med vækst i top og bundlinje. Virksomhederne vurderes efter FN’s 17 Verdensmål på deres ordentlighed, og på hvorledes de bidrager til at forbedre levevilkår for mennesker og de samfund, de driver forretning i. Ordentlighed har været og er Independents grundlæggende værdi siden start.

 

Et uafhængigt, seriøst og ordentligt selskab, der altid agerer med investorens bedste for øje

Johnny Hauballe
Direktør

Når jeg skal forholde mig til investeringer og pensioner, taber jeg modet og det er her Independent skaber struktur i kaos og formidler den tryghed, som giver mig ro til at beskæftige mig både med det jeg ved noget om og det, der tæller for mig

Peter Schaumburg-Müller
Advokat (H)

For mig betyder formuerådgivning tre ting gennemskuelighed, uafhængighed og afkast. Det får jeg hos Independent

Flemming Delfs
Direktør

Jeg føler, de er nogle seriøse og ordentlige mennesker, som jeg er tryg ved

Thilde Brunsgaard
Vildbjerg

Jeg føler aldrig, at foreningen har investeret i andet end det der er til min fordel

Thomas Brandt
Charlottenlund

Lige fra starten synes jeg, at værdigrundlaget som Independent Invest baserer deres investeringer på var interessant

Lasse Vinderslev
Direktør og ejer Plante kompagniet

Få en uforpligtende samtale med os

Independent har mange års kompetence i at gøre det, der er bedst for vores investorer. Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig


Tag
Tiedemann
testen