Virksomheder Virksomhedsordning og Holdingselskaber

Virksomheder – Virksomhedsordning – Holdingselskaber

For jeres virksomhed kan I benytte vores Independent fonde. For investeringer i virksomhedsordning er det vores akkumulerende fonde I vælger blandt. Vi udarbejder en individuel investeringsstrategi og investeringsplan. For formue på mere end kr. 5.000.000 anbefaler vi Independent Formueforvaltning, hvor vi tager afsæt i jeres nuværende økonomi, opsparing og formuesammensætning. I får en personlig gennemgang, hvor vi holder investeringerne og resultat op mod investeringsstrategi. I får to personlige rådgivere, der følger og tilpasser investeringerne.

2 – 5 år

5+ år

Formueforvaltning

Independent Formueforvaltning, hvor vi tager
afsæt i jeres nuværende økonomi.
I får to personlige rådgivere,
der følger og tilpasser investeringerne

Holdingselskaber

Virksomhedsordning

For mig betyder formuerådgivning tre ting gennemskuelighed, uafhængighed og afkast. Det får jeg hos Independent

Flemming Delfs
Direktør

Lige fra starten synes jeg, at værdigrundlaget som Independent Invest baserer deres investeringer på var interessant

Lasse Vinderslev
Direktør og ejer Plante kompagniet

Når jeg skal forholde mig til investeringer og pensioner, taber jeg modet og det er her Independent skaber struktur i kaos og formidler den tryghed, som giver mig ro til at beskæftige mig både med det jeg ved noget om og det, der tæller for mig

Peter Schaumburg-Müller
Advokat (H)

Jeg føler, de er nogle seriøse og ordentlige mennesker, som jeg er tryg ved

Thilde Brunsgaard
Vildbjerg

Jeg føler aldrig, at foreningen har investeret i andet end det der er til min fordel

Thomas Brandt
Charlottenlund

Et uafhængigt, seriøst og ordentligt selskab, der altid agerer med investorens bedste for øje

Johnny Hauballe
Direktør

Vi skaber gerne værdi for dig

Independent har mange års kompetence i at gøre det, der er bedst for vores investorer. Få tilsendt mere information om hvorledes vi kan skabe værdi for dig


Tag
Tiedemann
testen