Team

Sammen er vi
et team

En Independent familie

Tiedemann Independent er et familieejet investeringsforvaltningsselskab. Vi bygger på mange års kompetence, ordentlighed, samt personlig kontakt, og vi er naturligvis selv investorer og arbejder som et team.

Stærke og aktive partnerskaber

Du får to personlige rådgivere, der står til rådighed, følger og tilpasser dine investeringer. Vi bygger stærke og aktive partnerskaber med vores investorer, og svarer selv telefonen på 33 15 60 15 og i Jylland 33 15 60 02.

  • Christian Tiedemann Direktør og Porteføljemanager
  • Anders Johannessen Porteføljemanager
  • Carsten Thomsen Senior Formuerådgiver
  • Hans Jørn Mikkelsen Senior Formuerådgiver, Jylland
  • Henrik Tiedemann Grundlægger
  • Klaus Serup Økonomichef
  • Allan Slothuus Senior Formuerådgiver, Jylland
  • Phillip Warhøi-Rasmussen Studentermedhjælper
  • Anton Pedersen Studentermedhjælper

Bestyrelsen

Personer der viser og gennem mange år har vist en solid og professionel indsats i deres respektive erhvervskarrierer.

Børge Nordgaard Hansen

Adm. direktør, København

Tidligere adm. direktør for Glenco og Lindberg Installation A/S, der var et Højgaard & Schultz selskab. Endvidere, bestyrelseshverv i flere industriorganisationer, og har medvirket ved mange virksomhedshandler.

Erik Neuberg Rasmussen

Direktør. Driver EGR International, Vejle

Driver i dag en investerings- og handelsvirksomhed. Har ejet industrivirksomheden Tobøl Dæk A/S. Et familiefirma grundlagt i 1950, der i 2005 blev afhændet til Bridgestone. Sidder i bestyrelsen og er formand for faglige råd og sammenslutninger.

Henrik Tiedemann

Grundlægger og formand for bestyrelsen

Henrik har i mere end 30 år drevet egen virksomhed med fokus på uafhængig investering, finansiel rådgivning og økonomisk styring. Gennemførte i 2003 ideen til en uafhængig investeringsmulighed med grundlæggelsen af Independent Invest. Henrik har haft en karriere i banker og børsvirksomheder i og uden for Danmark. Henrik er betydende investor i både Independent Invest og Independent Mix.

Helle Okholm

Bestyrelsesmedlem, Rungsted

Helle har arbejdet som statsautoriseret revisor og som økonomiansvarlig i internationale virksomheder. I dag er Helle bestyrelsesmedlem med erfaring fra den finansielle sektor. Sidder i bestyrelsen for Jeudan A/S og er formand for Revisions- og Risikoudvalget, medlem af bestyrelsen i GF Forsikring A/S og medlem af bestyrelsen for Lokaltog A/S.

Få en uforpligtende samtale med os

Independent har mange års kompetence i at gøre det, der er bedst for vores investorer. Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig


Tag
Tiedemann
testen